Indberet score via Internettet (hjemmefra)

Følg

Kommentarer

6 kommentarer

• Avatar
    Anders Laybourn

Hvordan indberetter man scores fra f.eks. Sverige ?

• Avatar
    Casper Lindenmayer

Hej Anders,

Det kan du ikke gøre selv. Det er en bestemmelse på nationalt niveau.

Det er kun din hjemmeklub som kan regulere scorekort fra runder du har spillet i andre lande. Så du skal aflevere dit scorekort til klubbe.

• Avatar
    Anders Laybourn

Ok, tak for hurtigt svar :) Det havde ellers været dejligt nemt for os brugere, men det kommer jo nok en dag...

• Avatar
    Casper Lindenmayer

Hej Anders,

Det kan allerede lade sig gøre rent teknisk i GolfBox, men DGU har bestemt at det skal være sådan i DK, så det må vi rette os efter.

• Avatar
    Jan Stb Pedersen

Kan man bruge en markør, som ikke er medlem af DGU?

• Avatar
    Jytte Bengtson

Jeg sidder i handicapudvalget og tjekker op på, at indsendte scorer bliver godkendt af markøren. Jeg er jævnligt inde for at sende påmindelser. Dette hjælper som regel ikke, før jeg sender en personlig mail til markøren - sikkert fordi markøren ikke har sat flueben ved “Modtag e-mail notifikationer” i profilen.

Er det ikke muligt at lave det sådan, at al kommunikation vedr. godkendelse af scorekort automatisk ledsages af en e-mail notifikation? Jeg tror, at det vil fremme behandlingen af markørgodkendelsen

Log ind for at kommentere.

Drevet af Zendesk