Indberet score via Internettet (hjemmefra)

Følg

Kommentarer

4 kommentarer

• Avatar
    Anders Laybourn

Hvordan indberetter man scores fra f.eks. Sverige ?

• Avatar
    Casper Lindenmayer

Hej Anders,

Det kan du ikke gøre selv. Det er en bestemmelse på nationalt niveau.

Det er kun din hjemmeklub som kan regulere scorekort fra runder du har spillet i andre lande. Så du skal aflevere dit scorekort til klubbe.

• Avatar
    Anders Laybourn

Ok, tak for hurtigt svar :) Det havde ellers været dejligt nemt for os brugere, men det kommer jo nok en dag...

• Avatar
    Casper Lindenmayer

Hej Anders,

Det kan allerede lade sig gøre rent teknisk i GolfBox, men DGU har bestemt at det skal være sådan i DK, så det må vi rette os efter.

Log ind for at kommentere.

Drevet af Zendesk